BJJ Box Updates (As Of 02.08.24)

- The BJJ Rashguard Box:  90% boxes shipped out.  The other 10% should be getting shipped in the next day or so.  The vendor did not send the entire order

- The Quarterly BJJ Box: We were hoping to ship out next week.  We ran into a couple snags with some of the products.

Let's get started

Donec consectetur purus lorem, sagittis eleifend nulla cursus sed. Nulla sit amet hendrerit libero. Nunc luctus leo risus. Maecenas consectetur scelerisque est ut dictum. Fusce pulvinar enim at tellus egestas, eget vehicula ligula mattis. Suspendisse urna quam, volutpat sagittis sapien ac, lectus.

Cras suscipit magna sedfinibus iaculis. Nam feugiat placerat lacinia. Aenean posuere turpis nulla, non vestibulum purus volutpat in. Nulla placerat dignissim risus, at sollicitudin est ultricies eu. Suspendisse ornare dui a mi lobortis, in mattis sem dignissim. Curabitur inest ornare, finibus augue accumsan, aliquetmagna. Etiam eu dui non tellus luctus egestas in eu neque. Nulla sit amet varius nisl, sit amet tempus enim. In sagittis, nisi eu consectetur fringilla, sem nisl accumsan lacus, a elementum lorem ipsum et magna. Pellentesque facilisis venenatis luctus. Cras et ante nec tellus vestibulum sodales vitae eu dolor. Phasellus vitae lectusin ex bibendum auctor. Duis imperdiet orcieget enim lacinia, eget imperdiet elit lacinia. Etiam porttitor malesuada urna ac tristique.